Τραγανοί και σπιτικοί κολοκυθοκεφτέδες. Ο ουρανίσκος σου θα σε ευχαριστεί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια
 - 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
 - 200 περίπου γραμμάρια αλεύρι
 - 1 κουτ. της σούπας δυόσμο
 - 5 αβγά
 - 1/2 κιλό φέτα τριμμένη
 - 150 γρ. σκληρό τυρί τριμμένο
 - Αλάτι και Πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, πλένεις πολύ καλά τα κολοκυθάκια και τα περνάς από τον τρίφτη που τρίβεις γενικά κρεμμύδι, σκόρδο κτλ.
 - Στο ίδιο μπολ με το τριμμένο κολοκύθι προσθέτεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,
 - Προσθέτεις και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από αλεύρι) στο ίδιο μπολ και ανακατεύεις πολύ καλά.
 - Μόλις ανακατέψεις, πρόσθεσε το αλεύρι και άρχισε να ζυμώνεις, ώστε να πάρουν το σχήμα από μικρά μπαλάκια.
 - Σε ένα ζεστό τηγάνι με ηλιέλαιο, τηγανίζεις πολύ προσεκτικά τα μικρά μπαλάκια κολοκυθιού μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
 - Σε μία πιατέλα με χαρτί κουζίνας τοποθετείς τους τηγανισμένους κολοκυθοκεφτέδες και αφήνεις το χαρτί να απορροφήσει το λάδι.
 - Σερβίρονται ζεστοί.
 
Tip
Μπορείς να τους συνοδεύσεις με δροσερό γιαούρτι, Ο ουρανίσκος σου θα σε ευχαριστεί.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ