Τριμμένο ψωμί για παναρισμένες δημιουργίες; Μάθε τα μυστικά του…

Η φρυγανιά είναι μια λύση για να γίνει το πανέ σου γρήγορα και απλά, όμως το τριμμένο ψωμάκι θα του δώσει πιο φίνα και ξεχωριστή γεύση. Μήπως όμως δυσκολεύεσαι κι εσύ να χρησιμοποιήσεις το ψωμί; Τι μπορείς να κάνεις;

1. Μπαγιατικό ψωμί, αγάπη μου! Μια λύση – η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις και ανακύκλωση και αν μην πετάξεις τίποτα από την κουζίνα – είναι να χρησιμοποιείς μπαγιάτικο ψωμί. Θα έχεις παρατηρήσει πως τρίβεται πολύ πιο εύκολα από το φρέσκο και γίνεται μικρά, μικρά τρίμματα ιδανικά για πανάρισμα.

2. Βάλε προζύμι στη ζωή σου. Τώρα θα μου πεις που να το βρεις; Πολλοί φούρνοι έχουν πλέον και ψωμί φτιαγμένο με προζύμι, το οποίο μπορεί να κοστίζει λίγο περισσότερο, έχει όμως διπλάσιο χρόνο ζωής (δεν ξεραίνεται τόσο εύκολα) και τρίβεται υπέροχα ακόμη και φρέσκο.

3. Πάγωσέ το. Τέλος μπορείς να ψάλεις μόνο την ψίχα σε φέτες στην κατάψυξη. Κλεισμένες προσεκτικά σε ειδικά σακουλάκια. Αφού παγώσουν καλά, σπάσε σε κομμάτια και βάλε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Θα γίνει… σκόνη στο λεπτό! 

Τώρα που ξέρεις… δεν έχεις παρά να μπεις στο TLIFE Recipes και να επιδοθείς σε συνταγές με παναρισμένες λιχουδιές. Από κοτόπουλο, ψάρι, μανιτάρια μέχρι ακόμη και αγκινάρες ή ελιές. Βρες συνταγές εδώ

Read More

And More