Τρίτη: Η μαμά θα φτιάξει σπιτική πίτσα!!!

Τρίτη. Πφφφ… Αψυχολόγητη μέρα. Ολόκληρη η εβδομάδα είναι ακόμα μπροστά. Δεν έχεις όρεξη για κατσαρόλες και ταψιά, δεν θέλεις να μπεις στην κουζίνα. Για αυτό η μαμά σήμερα δεν θα μαγειρέψει. Θα φτιάξει πίτσα. Υπάρχει κάποιος που δεν λατρεύει την πίτσα; Κανείς. Και τα παιδιά τσιρίζουν από ευτυχία. Κι εσύ από τη χαρά σου που ανακάλυψες τα Easy Bake. Σωτήριο.

Τα Easy Bake είναι μια πρωτοποριακή σειρά προϊόντων με βάση το αλεύρι. Δεν έχεις παρά να προσθέσεις ελάχιστα υλικά που υπάρχουν στο ντουλάπι ή στο ψυγείο σου και έχεις φρεσκοψημένες πεντανόστιμες λιχουδιές στο σπίτι. Τα Easy Bake δημιουργήθηκαν από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου και σου δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξεις σπιτικά αλμυρά ή γλυκά snacks μόνη σου.

Ζύμη πίτσας ολικής!
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος ψησίματος 25 λεπτά. Κι εδώ χειροκροτάμε! Και απενοχοποιούμε την πίτσα.

Υλικά
-500 γρ. μείγμα για Ζύμη Πίτσας Ολικής Easy Bake
-15 γρ. ελαιόλαδο
-330 γρ. νερό (ή 1+2/3 κούπες του τσαγιού)
-Φακελάκι μαγιάς (περιέχεται στην συσκευασία)

 

Πίτσα σε 3 κινήσεις!
Βήμα 1:
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύεις το μείγμα με το νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει πρώτα τη μαγιά και το ελαιόλαδο και ζυμώνεις έως ότου η ζύμη γίνει λεία και ελαστική. Ξεκουράζεις τη ζύμη για 20 λεπτά και κατόπιν κόβεις σε 3 κομμάτια επιθυμητού μεγέθους (280 γρ. περίπου).

Βήμα 2: Άνοιξε τα κομμάτια της ζύμης σε διάμετρο 26cm και αφού τα τοποθετήσεις σε λαμαρίνα ή σε ταψάκια, βάλε τα υλικά της αρεσκείας σου.

Βήμα 3: Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά στους 210οC.

 

Το σπίτι μοσχοβολάει. Η Τρίτη ξορκίζεται με υπέροχες γεύσεις. Τα παιδιά είναι χαρούμενα. Κι εσύ έχεις χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου, λίγο πριν πέσεις για ύπνο. Αφού επέτρεψες στον εαυτό σου να απολαύσει ένα κομμάτι πίτσας. Είναι ολικής, οπότε κανένα πρόβλημα 😉

Well done, girl!

Read More

And More