Wrap μοσχάρι με καυτερή πιπεριά

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Spicy and delicious! Mια επιλογή που θα μπορούσε άνετα να σε συντροφεύσει στη δουλειά. Είναι γευστικό, είναι καυτερό – το οποίο σημαίνει πως επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό – και θα σε χορτάσει απολαυστικά.

Θερμίδες 240

Συστατικά

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μοσχαρίσια μπριζόλα 240gγρ περίπου χωρίς το κόκκαλο
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά
  • 4 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο
  • 2 μεγάλες τορτίγιες ολικής
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα light
  • 2-3 φυλλαράκια μαρούλι
  • 1 Ντομάτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Λάδωσε ένα τηγάνι και βάλε να ζεσταθεί. Χρειάζεται ελάχιστο ελαιόλαδο, ίσα να καλύψει την επιφάνεια
  • Χτύπησε τη μπριζόλα σου να ανοίξει όσο περισσότερο μπορείς και να γίνει λεπτή. Σόταρε στο τηγάνι και από τις δύο πλευρές για 7-10 λεπτά χωρίς να την παραψήσεις
  • Άφησε στην άκρη να κρυώσει ελαφρά και κόψε σε λεπτέ λωρίδες
  • Ανάμειξε την πιπεριά με τη μαγιονέζα και άλειψε την τορτίγια
  • Πρόσθεσε από πάνω το ψιλοκομμένο κόλιαντρο, το κρέας, 1-2 φύλλα μαρουλιούς και μερικές φετούλες ντομάτα
  • Τύλιξε και απόλαυσε…

Tip


Read More

And More