Λεμονάδα με καρπούζι και φράουλες

20' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Είναι η λεμονάδα του ελληνικού καλοκαιριού. Με καρπούζι και απολαυστικές φράουλες. Ετοίμασέ τη για τα απογεύματα στο μπαλκόνι με καλή παρέα και summer διάθεση! 

Συστατικά

  • 6 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους χωρίς κουκούτσια
  • 2 φλιτζ φράουλες κομμένες στα 4
  • 1/3 φλιτζ νέκταρ αγαύης ή φρουκτόζη
  • 1 φλιτζ. χυμό λεμονιού
  • 2 λίτρα σόδα ή μεταλλικό νερό, παγωμένο
  • Παγάκια

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε στο μπλέντερ το μισό καρπούζι, τις μισές φράουλες και το μισό νέκταρ να πολτοποιηθούν. Βάλτα σε κανάτα. Επανέλαβε με την υπόλοιπη ποσότητα από τα φρούτα και την αγάυη και βάλτην στην κανάτα.
  • Πρόσθεσε το λεμόνι στην κανάτα και ανακάτεψε. Βάλε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ώστε να παγώσει καλά.
  • Για να σερβίρεις, ανάμειξε τα φρούτα με τη σόδα ή το μεταλλικό νερό. Βάλε σε κάθε ποτήρι παγάκια.
  • Αν θέλεις για γαρνιτούρα βάλε σε κάθε ποτήρι κομματάκια καρπούζι ή ολόκληρες φράουλες.

Tip


Read More

And More