Ζάχαρη στα κοκκινιστά; Κάτι ήξεραν οι παλιοί…

Η σάλτσα σου δεν θα αλλοιωθεί αλλα…

εκτός του ότι μια πρέζα ζάχαρη (ένα κουταλάκι του γλυκού) θα κόψει την υπόξινη γεύση της μαγειρεμένης ντομάτας θα προστατεύσει την σάλτσα σου. Ακόμη λοιπόν κι αν την βάλεις στο ψυγείο, η ζάχαρη θα την διατηρήσει για περισσότερο καιρό. Όπως και να έχει βέβαια, ιδιαίτερα τώρ οπου κάνει πολλή ζέστη, καλό είναι να μην αφήνεις τα φαγητά σου για πολύ καιρό. Το φρέσκο είναι και πιο νόστιμο άλλωστε.

Read More

And More