Λαχταριστά μοσχαρίσια φιλέτα στο φούρνο με πατάτες αρωματισμένες με σκόρδο και παρμεζάνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κόντρα φιλέτα μοσχαρίσια
 - αλάτι, πιπέρι
 - 2 πατάτες κομμένες σε φέτες
 - 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - 1 κ. γλυκού μείγμα μπαχαρικών
 - 1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
 - αλάτι, πιπέρι
 - 2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και άλειψε ελαφρώς με λάδι ένα ταψί.
 - Άπλωσε τις πατάτες στο ταψί, ράντισέ τες με το λάδι, το μείγμα μπαχαρικών, την παρμεζάνα, αλατοπίπερο και το σκόρδο και ανακάτεψέ τες.
 - Ψήσε στο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, ανακατεύοντάς τες στα μέσα του χρόνου.
 - Γύρισε το φούρνο στο γκριλ και βγάλε το ταψί.
 - Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα στις δύο πλευρές και τοποθέτησέ τα δίπλα στις πατάτες.
 - Ξαναβάλε το ταψί στο φούρνο και ψήσε για περίπου επτά λεπτά.
 - Σέρβιρε πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό και έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ