Ζυμαρικά με pesto αβοκάντο και ξύσμα λεμονιού

Ζυμαρικά με pesto αβοκάντο και ξύσμα λεμονιού | tlife.gr
Εύκολη
4 μερίδες
20 λεπτά

Δροσερή και light συνταγή, με το αβοκάντο να συναντάει το λεμόνι και να δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Τα ζυμαρικά ισορροπούν τη γεύση.
Θερμίδες: 216/ μερίδα

Συστατικά
  • 1φλ. γάλα με λίγα λιπαρά
  • 2/3φλ. πουρέ αβοκάντο
  • 1/4κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι
  • 2κ. γλυκού λάδι
  • 220γρ. ζυμαρικά της επιλογής σου
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
Τρόπος μαγειρέματος
  • Βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Στράγγιξέ τα όταν είναι έτοιμα.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γάλα, τον πουρέ αβοκάντο, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και λάδι.
  • Μετέφερε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
  • Όταν πάρει βράση το μείγμα, πρόσθεσε τα μακαρόνια και ανακάτεψε.
  • Μοίρασε το φαγητό σε 4 πιάτα, ρίξε από μια κουταλιά της σούπας παρμεζάνα και όσο ξύσμα λεμονιού επιθυμείς.
* TIP ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ