Ζυμαρικά με pesto αβοκάντο και ξύσμα λεμονιού

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Δροσερή και light συνταγή, με το αβοκάντο να συναντάει το λεμόνι και να δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Τα ζυμαρικά ισορροπούν τη γεύση.
Θερμίδες: 216/ μερίδα

Συστατικά

  • 1φλ. γάλα με λίγα λιπαρά
  • 2/3φλ. πουρέ αβοκάντο
  • 1/4κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι
  • 2κ. γλυκού λάδι
  • 220γρ. ζυμαρικά της επιλογής σου
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Στράγγιξέ τα όταν είναι έτοιμα.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γάλα, τον πουρέ αβοκάντο, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και λάδι.
  • Μετέφερε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
  • Όταν πάρει βράση το μείγμα, πρόσθεσε τα μακαρόνια και ανακάτεψε.
  • Μοίρασε το φαγητό σε 4 πιάτα, ρίξε από μια κουταλιά της σούπας παρμεζάνα και όσο ξύσμα λεμονιού επιθυμείς.

Tip


Read More