Farfalle με σος ροκφόρ και bacon

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Οι πεταλουδίτσες θα ανακατευτούν άψογα με τα μανιτάρια και το bacon και την πικάντικη σάλτσα ροκφόρ

Συστατικά

  • 1 ½ κ.σ βούτυρο
  • 2 φέτες Bacon
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • ¾ του φλιτζανιού φρέσκα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
  • ¾ του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • 60 γρ. Ροκφόρ
  • 120 γρ τοματοχυμό
  • 500 γρ farfalle

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βάλε τα ζυμαρικά σου να βράσουν για 8-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν al-dente
  • Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, σόταρε ελαφριά το bacon και το κρεμμύδι στο βούτυρο
  • Πρόσθεσε τα μανιτάρια και ψήσε για 2-3 λεπτά ακόμη
  • Συμπλήρωσε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ, τον τοματοχυμό και αλατοπιπέρωσε
  • Άσε για 5 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε τα ζυμαρικά σου και ανακάτεψε να πάει παντού η σάλτσα

Tip

Μπορείς να βάλεις το φαγητό με παρμεζάνα στο φούρνο για 5 λεπτά

Read More

And More