Φετουτσίνι με λιαστές ντομάτες

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Λαχταριστή “μακαρονάδα” με μεσογειακά αρώματα και κρεμώδη υφή

Συστατικά

  • 500 gr φετουτσίνι
  • 1 φλ. λεπτοκομμένες λιαστές ντομάτες (όχι σε λάδι)
  • 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κ. σούπας φρέσκο θυμάρι
  • 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
  • 1 φλ. κατσικίσιο τυρί σπασμένο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τρία λεπτά πριν αφαιρέσεις τα ζυμαρικά από τη φωτιά, ρίξε μέσα τις λιαστές ντομάτες.
  • Συνέχισε το βράσιμο μέχρι να γίνουν al dente, σούρωσέ τα και κράτησε ένα φλιτζάνι από το νερό.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι, πρόσθεσε το σκόρδο, το θυμάρι και το μπούκοβο και σοτάρισε μια μισό λεπτό.
  • Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και το κατσικίσιο τυρί και ανακάτεψε καλά μέχρι να λιώσει.
  • Πρόσθεσε στο τηγάνι τα φετουτσίνι και τις λιαστές ντομάτες, αλατοπιπέρωσε και ανακάτεψε καλά τα υλικά.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164