Λαχταριστά ζυμαρικά με κρεμώδη υφή και γήινη γεύση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 50 gr φετουτσίνι
 - 2 ώριμα αβοκάντο
 - 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
 - 1/2 φλ. ωμός πασατέμπος
 - 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
 - χυμός από ένα λεμόνι
 - 1/2 κ. γλυκού κύμινο
 - αλάτι, πιπέρι
 - μπούκοβο
 - φύλλα βασιλικού
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
 - Σούρωσε καλά τα φετουτσίνι και άφησέ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
 - Ρίξε στο μπλέντερ τα αβοκάντο με το ζωμό κοτόπουλου, τον πασατέμπο, το χυμό λεμονιού και το κύμινο και χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.
 - Αλατοπιπέρωσε τη σάλτσα και ριξ’ τη πάνω από τα φετουτσίνι, ανακατεύοντας καλά τα υλικά.
 - Σέρβιρε με έξτρα πασατέμπο, μπούκοβο και φρέσκο βασιλικό.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ