Gnocchi στο φούρνο

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Τραγανά νιόκι με λαχανικά και βότανα στο φούρνο

Συστατικά

  • 500 gr gnocchi (νιόκι)
  • 2 χρωματιστές πιπεριές
  • 500 gr ντοματίνια
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κ. γλυκού φρέσκο δενδρολίβανο
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας φρέσκος βασιλικός
  • τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς, τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
  • Βάλε τα gnocchi, τις πιπεριές κομμένες σε καρέ, τα ντοματίνια ολόκληρα, το κρεμμύδι σε καρέ, το σκόρδο λιωμένο, το δενδρολίβανο ψιλοκομμένο, το αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Πρόσθεσε το λάδι και προσεκτικά ανακάτεψε τα υλικά.
  • Άπλωσε το μείγμα στο ταψί με το αντικολλητικό χαρτί και ψήσε για περίπου 20 λεπτά.
  • Σέρβιρε πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα, ψιλοκομμένο βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164