Κανελόνια με κρέμα καπνιστού σολομού

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Το μόνο που θα σου πάρει χρόνο είναι να βράσεις τα μακαρόνια. ‘Ολα τα υπόλοιπα μπορείς πολύ απλά να τα ετοιμάσεις σε ένα μπλέντερ. Και από γεύση… αν λατρεύεις τον καπνιστό σολομο, απίθανη!

Συστατικά

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 600 γρ. τυρί κρέμα
  • 400 γρ. καπνιστό σολομό
  • 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Για τη Thousand island Dressing: Ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. ξίδι
  • 200 γρ. Μαγιονέζα
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • 50 γρ. κέτσαπ
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. ταμπάσκο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τα κανελόνια σε νερό να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Βάλε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψέ τα να γίνουν μια ομοιόμορφη σος
  • Στο μεταξύ βάλε τον καπνιστό σολομό, το τυρί κρέμα, τη μισή ποσότητα από το dressing και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ να γίνουν μια κρέμα
  • Γέμισε με τη γέμιση αυτή τα κανελόνια. Ένα μικρό κουταλάκι αρκεί.
  • Στρώσε τα κανελόνια σε μια πιατέλα και σέρβιρε με το υπόλοιπο dressing, πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό

Tip

Καθάρισε την καυτερή πιπεριά για να φτιάξεις τη γέμιση; Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να μην έχεις... "καυτερά" ατυχήματα

Read More

And More