Mac and Cheese με μπέικον

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστό αμερικανικό πιάτο ελαφρώς… εξευρωπαϊσμένο

Συστατικά

  • ελαιόλαδο
  • 6 φέτες μπέικον
  • 3 κ. σούπας βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 φλ. αλεύρι
  • 1 λίτρο γάλα
  • 1/4 φλ. μουστάρδα
  • 1 πακέτο “κοχυλάκι”
  • 2 φλ. cheddar
  • 2 φλ. μετσοβόνε
  • 1 φλ. παρμεζάνα
  • tabasco, αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε λάδι σε ένα τηγάνι και ψήσε το μπέικον κομμένο σε καρεδάκια.
  • Μόλις ξεροψηθεί, αφαίρεσέ το και στο τηγάνι ρίξε το βούτυρο και το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
  • Πρόσθεσε το αλεύρι να καβουρδιστεί και μετά ρίξε στο τηγάνι και το γάλα, τη μουστάρδα, δυο σταγόνες tabasco και αλάτι, χαμήλωσε τη φωτιά και ανακάτεψε όσο βράζει για οκτώ λεπτά.
  • Βράσε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό για δύο λεπτά λιγότερο από ό,τι λένε οι οδηγίες της συσκευασίας.
  • Βάλε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά τα τρία τυριά και την κρέμα και ανακάτεψε καλά.
  • Τέλος, πρόσθεσε και το μπέικον και σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164