Pasta primavera με σπαράγγια

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

“Πράσινες” πένες με σπαράγγια, φασολάκια και kale

Συστατικά

  • 250 gr πένες
  • 250 gr φασολάκια
  • 1 ματσάκια σπαράγγια
  • 1 ματσάκι kale (λαχανίδα)
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι σχοινόπρασο
  • ξύσμα ενός λεμονιού και 1 κ. γλυκού χυμός
  • 1 κ. σούπας εστραγκόν
  • πεκορίνο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τις πένες σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τρία λεπτά πριν βγάλεις τα ζυμαρικά, πρόσθεσε στο νερό τη λαχανίδα, τα σπαράγγια και τα φασολάκια.
  • Στράγγιξε τα υλικά, διατηρώντας μισή κούπα από το βραστό νερό.
  • Στο μπλέντερ χτύπα το λάδι, με το σχοινόπρασο, το ξύσμα και μια κουταλιά χυμό από το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι με τρεις κουταλιές νερό, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
  • Ανακάτεψε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά με το μείγμα σχοινόπρασου, λίγο από το βραστό νερό που κράτησες προηγουμένως και μπόλικο πεκορίνο.
  • Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, τυρί και νερό αν χρειαστεί μέχρι να ανακατευτεί καλά το φαγητό.
  • Σέρβιρε με έξτρα τριμμένο τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164