Πέννες με προσούτο με σάλτσα Mozzarella και Ricotta

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Υπέροχη μακαρονάδα έτοιμη σε 20 λεπτά… Προμηθεύσου την τυρένια σάλτσα μοτσαρέλα και ricotta της Barilla και ετοίμασε ένα πιάτο που θα ζήλευαν και οι πιο αναγνωρίσιμοι σεφ!

Συστατικά

  • 500 γρ. πέννες
  • 1 συσκευασία σάλτσα Mozzarella και Ricotta
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 φέτες προσούτο
  • 2 κολοκυθάκια πολύ ψιλοκομμένα
  • Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίχνετε τις πέννες και βράζετε για 9 λεπτά
  • Τις σουρώνετε σε ένα σουρωτήρι και στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο
  • Μόλις ζεσταθεί σοτάρετε με μια κουτάλα το ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια για 2-3 λεπτά και στην συνέχεια προσθέτετε τις πέννες και το προσούτο
  • Ανακατεύετε και προσθέτετε την σάλτσα Mozzarella και Ricotta
  • Συνεχίζετε προσεχτικά το ανακάτεμα και προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα πασπαλίζοντας προαιρετικά με φλοίδες παρμεζάνας και συνοδεύετε με ένα δυνατό λευκό κρασί

Tip

Μην "καις" τα μακαρόνια σου... υπάρχει πιο υγιεινός τρόπος να μην κολλάνε... Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More