Soba noodles με σκόρδο και kale

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Πεντανόστιμα και light noodles με αγγούρι και λαχανίδα

Συστατικά

  • 250 gr soba noodles
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κ. σούπας ξύδι ρυζιού
  • 2 κ. σούπας σόγια σος
  • 2 κ. γλυκού σησαμέλαιο
  • 2 κ. γλυκού πάστα σκόρδου
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 αγγούρι
  • 60 gr kale
  • αυγά ποσέ (προαιρετικά)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα μπολ πρόσθεσε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το ξύδι, τη σόγια, το σησαμέλαιο, την πάστα σκόρδου και το σκόρδο λιωμένο και ανακάτεψέ τα καλά.
  • Κόψε το αγγούρι σε λεπτές φέτες μισοφέγγαρο και το kale με το χέρι σε μπουκιές.
  • Μόλις ετοιμαστούν τα noodles, σούρωσέ τα, ρίξε άφθονο κρύο νερό βρύσης επάνω τους και μόλις σουρώσουν καλά, πρόσθεσέ τα στο μπολ με τα λαχανικά.
  • Ρίξε από πάνω το dressing σκόρδου και ανακάτεψε όλα τα υλικά καλά.
  • Σέρβιρε με ένα αυγό ποσέ πάνω από τα noodles σε κάθε πιάτο.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164