Μια γνήσια ιταλική συνταγή για ζυμαρικά που θα λατρέψεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 300 γρ. ζυμαρικά
 - 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε πλάγιες φέτες
 - 60 γρ. βούτυρο
 - 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
 - 350 ml γάλα
 - 240 ml κρέμα γάλακτος
 - 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
 - μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - ελαιόλαδο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράζεις τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
 - Τα σουρώνεις και απλώνεις ελάχιστο ελαιόλαδο
 - Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ρίχνεις ελαιόλαδο και σοτάρεις το κοτόπουλο προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι
 - Προσθέτεις το βούτυρο, το σκόρδο, το γάλα, την κρέμα και ανακατεύεις καλά
 - Το αφήνεις να βράσει για 10 περίπου λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα
 - Ρίχνεις στο τηγάνι τα ζυμαρικά και ανακατεύεις για λίγα λεπτά
 - Το αποσύρεις από την εστία, ρίχνεις παρμεζάνα και μαϊντανό και τα σερβίρεις ζεστά.
 
Κεντρική photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.