Συνταγή για απλή Pasta Al Pomodoro

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μία μακαρονάδα με άρωμα Ιταλίας και γεύση άκρως εθιστική. Θα την λατρέψεις! 

Συστατικά

  • 1 συσκευασία κλασικά μακαρόνια
  • 1/4 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 2 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • 2 φλιτζάνια ντομάτες
  • 1 συσκευασία ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κουτ. της σούπας βασιλικός
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα μακαρόνια σου.
  • Σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτεις τις ντομάτες, το ζωμό κοτόπουλου, το βαλσάμικο.
  • Χαμηλώνεις σε μέτρια ένταση και βράζεις για 10 λεπτά.
  • Προσθέτεις τα πιπέρια και το βασιλικό σου, ενώνεις με τα μακαρόνια, τρίβεις την παρμεζάνα και μοιράζεις σε πιάτα.

Read More

And More