Συνταγή για λαχταριστά ριγκατόνι με κοτόπουλο

1 ώρα και 10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Συστατικά

  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
  • 1 πακέτο ριγκατόνι
  • 500 γρ. ντοματοπελτές
  • 1 συσκευασία κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά
  • 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
  • φρέσκος βασιλικός
  • αλάτι και πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κοτόπουλο. Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ετοιμαστεί και να ροδοκοκκινίσει.
  • Προσθέτεις την κόκκινη σάλτα και τον ντοματοπελτέ και ανακατεύεις, φροντίζοντας το μείγμα σου να δέσει και τα υλικά εντός του τηγανιού να είναι ζεστά.
  • Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Στραγγίζεις τα ζυμαρικά σου και μόλις ετοιμαστούν περιχύνεις το κοτόπουλο με τη σάλτσα στην κατσαρόλα.
  • Ανακατεύεις πολύ καλά, μεταφέρεις μία μερίδα στο πιάτο και περιχύνεις άφθονο τυρί.
  • Απολαμβάνεις, όσο είναι ζεστό!

Read More

Read More