Συνταγή για light noodles με λαχανικά

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Τα noodles είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου πιάτα. Χορταστικά και vegan, αφού σε αυτή τη συνταγή δεν χρησιμοποιούμε τρόφιμα ζωικής προελεύσεως. 

Συστατικά

  • Για τη σάλτσα:
  • 3 κουτ. της σούπας σόγια sauce
  • 1 κουτ. του γλυκού σησαμέλαιο
  • 1 κουτ. του γλυκού καστανή ζάχαρη
  • Για τα ζυμαρικά:
  • 170 γρ. άβραστα noodles
  • 1 κ. σούπας σησαμέλαιο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (ξεχώρισε τα λευκά από τα πράσινα μέρη)
  • 3 φλ. ψιλοκομμένα λαχανικά όπως καρότα, πιπεριές, λάχανο, μανιτάρια, μπρόκολο
  • 1-2 κ. σούπας ξύδι ρυζιού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, σε ένα βάζο χτύπησε όλα τα υλικά της σάλτσας για να την ετοιμάσεις.
  • Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ζέστανε το σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο γουόκ ή τηγάνι.
  • Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμυδάκια (τα λευκά μέρη) και τα λαχανικά στο καυτό τηγάνι.
  • Σόταρε για 5 λεπτά.
  • Πρόσθεσε το ξύδι ρυζιού, τα φρέσκα κρεμμυδάκια (το πράσινο μέρος) και τα nodles μέσα στο τηγάνι.
  • Ανακάτεψε τα όλα μαζί.

Read More

And More