Αν λατρεύεις τα πικάντικα, τότε αυτή η καυτερή πρόταση θα ανταμείψει τον ουρανίσκο σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά τύπου πένες
 - 1 συσκευασία ντοματοχυμό (500 γρ.)
 - 2 καυτερές πιπεριές
 - 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 - 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
 - 1/4 του φλιτζανιού ελιές
 - 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - Μερικά φύλλα βασιλικού
 - Μία πρέζα ζάχαρη
 - Τριμμένο τυρί της επιλογής σου
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμυδάκι. Συμπληρώνεις με τις καυτερές πιπεριές και το σκόρδο.
 - Χαμηλώνεις τη φωτιά και προσθέτεις τον ντοματοχυμό, το αλάτι και την μία πρέζα ζάχαρη.
 - Σκεπάζεις με ένα καπάκι και αφήνεις τη σάλτσα σου να σιγοβράσει.
 - Απομακρύνεις από την φωτιά και προσθέτεις τις ελιές.
 - Παράλληλα, βράζεις τις πένες ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
 - Σουρώνεις τα ζυμαρικά σου, αναμειγνύεις με την καυτερή σου σάλτσα, ανακατεύεις, προσθέτεις το τριμμένο τυρί και απολαμβάνεις!
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.