Συνταγή για ραβιόλια με σπανάκι και σάλτσα ντομάτας

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Ένα χορταστικό πιάτο που θα λατρέψεις για τη μεσογειακή γεύση που αφήνει στον ουρανίσκο σου. Έτοιμο σε λίγα λεπτά!

Συστατικά

  • 500 γρ. φρέσκα ραβιόλια
  • 1 κιλό ντομάτες, κομμένες πρώτα σε φέτες και στη συνέχεια σε μικρότερα κομμάτια
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 2 φλιτζάνια σπανάκι baby
  • 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι
  • τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, σε ένα τηγάνι ζεσταίνεις το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτεις τις ντομάτες με το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και σοτάρεις για περίπου πέντε λεπτά. Αμέσως μετά, ρίχνεις το σκόρδο και σοτάρεις.
  • Δυναμώνεις τη φωτιά, προσθέτεις τα ραβιόλια και μαγειρεύεις για περίπου επτά λεπτά ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Απομακρύνεις το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτεις το σπανάκι, ανακατεύοντας προσεκτικά για ένα λεπτό μέχρι να μαραθεί.
  • Σερβίρεις όσο είναι ζεστά με μπόλικη παρμεζάνα.

Read More

And More