Η γαριδομακαρονάδα είναι το απόλυτο πιάτο του καλοκαιριού και σήμερα θα φτιάξεις την πιο απλή και γρήγορη εκδοχή της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό spaghetti
 - 1/2 κιλό ντοματίνια ψιλοκομμένα ή τριμμένα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις νερό και αλάτι σε μια κατσαρόλα και βράζεις τα ζυμαρικά 2-3 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας
 - Σε μια δεύτερη κατσαρόλα σοτάρεις τα σκόρδα και τις γαρίδες για 1-2 λεπτά
 - Αφαιρείς τις γαρίδες και στην ίδια κατσαρόλα ρίχνεις το ούζο, τα ντοματίνια, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι
 - Αφήνεις τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 7 περίπου λεπτά και στη συνέχεια ρίχνεις μέσα τα ζυμαρικά
 - Ανακατεύεις καλά και αν είναι πηχτή η σάλτσα προσθέτεις νερό από την κατσαρόλα που έβρασες τα ζυμαρικά
 - Βγάζεις την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτεις στα μακαρόνια με τη σάλτσα τις γαρίδες και το ξύσμα λεμονιού
 - Σερβίρεις στολίζοντας με τον μαϊντανό.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.