Ο μήνας Veganuary φθάνει στο τέλος του και με αυτή τη συνταγή ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 350 γρ. tofu
 - 500 γρ. ζυμαρικά από κολοκύθα
 - Σουσάμι και πράσινα κρεμμυδάκια για το σερβίρισμα
 - Για τη σάλτσα:
 - 1/2 φλ. φυστικοβούτυρο
 - 1/3 φλ. σησαμέλαιο
 - 1/3 φλ. soy sauce με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
 - 2 κουτ. της σούπας τσίλι πάστα
 - 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη
 - 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
 - Λίγο τζίντζερ τριμμένο
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μίξερ, προσθέτεις όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τα χτυπάς.
 - Κόβεις το tofu σε μικρές μπουκιές και το σοτάρεις σε αντικολλητικό τηγάνι.
 - Προσθέτεις μέσα τη σάλτσα και αφήνεις τα υλικά να σιγοβράσουν.
 - Ρίχνεις μέσα στο τηγάνι τα κολοκυθάκια και ανακατεύεις καλά.
 - Σερβίρεις σε κάθε πιάτο προσθέτοντας από πάνω σουσάμι και πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.