Ταλιατέλες με σάλτσα φέτας

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ένα ελληνικό πιάτο που θα δέσει την γεύση μιας χωριάτικης σαλάτας σε μια μακαρονάδα. Δοκίμασέ την και θα γίνει η αγαπημένη σου

Συστατικά

  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 200 γρ. χυμό ντομάτας (1 ολόκληρη συσκευασία)
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 200 γρ. φέτα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό ξερό
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κ σ. ζάχαρη
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε αλατισμένο νερό βράσε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σόταρε το κρεμμύδι και πρόσθεσε το χυμό ντομάτας, την ντομάτα και αλατοπίπερο. Συμπλήρωσε ένα κουταλάκι ζάχαρη
  • Άφησε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά κλείνοντας το καπάκι. Θα χρειαστεί περίπου 20-30 λεπτά
  • Λίγο πριν κατεβάσεις από τη φωτιά πρόσθεσε τα μυρωδικά σου, ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό και την φέτα κομμένη σε κυβάκια
  • Ανακάτεψε και άφησε να πάρει άλλη μια βράση
  • Γύρισε τις ταλιατέλες μέσα στη σάλτσα, ανακάτεψε και σέρβιρε

Tip

Αργεί να βράσει το νερό για τα μακαρόνια; Μάθε γιατί ΕΔΩ

Read More

And More