3 στιλ παπουτσιών για να είσαι άνετη στο γραφείο!

Δεν γίνεται να είσαι όλη μέρα με τα τακούνια. Το ξέρεις και το ξέρω. Είναι πολύ κουραστικό. Είναι κομψά, αλλά τα πόδια ταλαιπωρούνται τόσο πολύ, που αναγκαστικά πρέπει να τα βγάλεις από την καθημερινότητά σου και να τα κρατήσεις για τις βραδινές σου εξόδους ή για τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις. Κι εδώ ακριβώς, έρχεται η μόδα, που -ευτυχώς- ακολουθεί τις ανάγκες της σύγχρονης, πολυάσχολης γυναίκας φέρνοντας στις κυρίαρχες τάσεις παπούτσια που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Παρακάτω θα βρεις τρεις ιδέες που έχουν μπει ήδη στην καθημερινότητά μου, γιατί πολύ απλά δεν γινόταν να κυκλοφορώ με ψηλά τακούνια από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Τρία ζευγάρια παπούτσια, τρεις ισχυρές τάσεις για φέτος που όσο περισσότερο εξοικειώνεσαι μαζί τους, τόσο περισσότερο θα αγαπήσεις.

Slippers
Ναι, οι γνωστές “παντόφλες”. Που όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν. Είναι από τα πιο βολικά παπούτσια που έχουν μπει στη ζωή της κάθε fashionista τελευταία. Είναι μεγάλη τάση τα printed, αλλά σε πρώτο στάδιο επένδυσε σε ένα μονόχρωμο σχέδιο που πάει με όλα. Τα συνδυάζεις με κοστούμια και crop παντελόνια στο γραφείο σου αλλά και σε πιο χαλαρό styling με τζιν και πουκάμισο. Aν επιλέξεις φόρεμα ή φούστα απόφυγε πολύ αυστηρές γραμμές και προτίμησε μήκος μέχρι το γόνατο σε ύφος χαλαρό.

Medium block heel πέδιλα
Τετράγωνο, χαμηλό, σταθερό, κομψό, χωρίς να κουράζει. Το τέλειο τακούνι! Το “it” τακούνι της σεζόν χωρίς καμία αμφιβολία. Τόσο όσο… για να κολακεύει το σώμα και να μας προσθέτει λίγους πόντους, χωρίς να ταλαιπωρεί τα πόδια μας. Τα πέδιλα που πραγματικά μπορείς να φορέσεις όλη μέρα άφοβα, γιατί πολύ απλά συνδυάζουν το στιλ με την άνεση. Με φορέματα σε Α-line γραμμή, με midi φούστες, με zip culottes… τα σετάρεις άφοβα με τα αγαπημένα σου σύνολα στο γραφείο. Προτίμησε χρώμα που θα μπορέσεις να φορέσεις με τα περισσότερα σύνολά σου, όπως μαύρο ή nude.

Sneakers
Τα έχουμε ξαναπεί. Τα sneakers απενοχοποιήθηκαν και μπήκαν για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Και με το σωστό styling, τα φοράς και στο γραφείο. Με ένα κοστούμι σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις, με μια πλισέ φούστα, με τζιν… Γιατί όχι και με μια pencil φούστα συνδυασμένη με ένα basic top. Είναι άνετα και πολύ πολύ στιλάτα.

Φιλιά,
Τατιάνα

And More