5.184.981 ευχαριστώ για το ρεκόρ επισκεψιμότητας του tlife.gr

Ανέκαθεν πίστευα ότι οι κόποι ανταμείβονται. Η προσπάθεια, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση αποδίδουν καρπούς. Κι έτσι, με συνεχόμενη προσπάθεια και πολλή αγάπη, καταφέραμε για άλλη μια φορά να κάνουμε ρεκόρ επισκεψιμότητας! Και ξεπεράσαμε τα 5 εκατομμύρια αναγνώστες!!!

5.184.981 μοναδικοί επισκέπτες τον Μάρτιο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Google Analytics.
38.582.456 προβολές σελίδων σε έναν μήνα.

Το TLIFE “σκίζει”! Η παρέα μας μεγαλώνει συνεχώς, μας εμπιστεύεστε, μας αγαπάτε και σας ευχαριστώ…

Κι επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είστε όλοι εξοικειωμένοι με τους όρους που χρησιμοποιούμε στο διαδίκτυο, θα ήθελα να σας εξηγήσω τι σημαίνει “μοναδικοί επισκέπτες”. Είναι ο αριθμός των χρηστών που μπαίνουν τουλάχιστον μία φορά στο site σε χρονικό διάστημα μιας μέρας ή ενός μήνα. Ακόμα κι αν δηλαδή μπείτε περισσότερες από μία φορά, ως έναν μοναδικό επισκέπτη θα σας μετρήσει.

Ο Μάρτιος ήταν για εμάς ρεκόρ! Η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τότε που ξεκινήσαμε, στις 10 Μαίου του 2010. Από τότε η πορεία του TLIFE είναι συνεχώς ανοδική…

Με αποκλειστικά, με ξενύχτια, με συνεχόμενη προσπάθεια να είμαστε παντού και να σας ενημερώνουμε για τα πάντα. Για όσα συμβαίνουν στη showbiz και την επικαιρότητα, για τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, της διακόσμησης. Συνταγές, σχέσεις, σωστή διατροφή… και όλα όσα χρειάζεται μια σημερινή ενημερωμένη γυναίκα που είναι μέσα στα πράγματα.

Η ομάδα του TLIFE εργάζεται συνεχώς για το καλύτερο. Άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά τη δουλειά τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα. Θέλω να ξέρετε πως πίσω από αυτό που βλέπετε και διαβάζετε καθημερινά υπάρχει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια. Αλλά όπως σας είπα και στην αρχή, οι κόποι ανταμείβονται και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς.

Είμαστε εδώ και τα λέμε καθημερινά…
Σας ευχαριστώ πραγματικά,
Τατιάνα