Site icon TLIFE

Αξίζει να τo διαβάσεις!

Θέλω να ξεκινήσω το κείμενο αυτό με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μου γράψατε στο προηγούμενο blog, τις απόψεις σας για την εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σαιζόν. Μελέτησα όλα όσα γράψατε. Μου δώσατε ιδέες και έμπνευση.

Παρατήρησα ότι αρκετοί από σας, ζητάτε να παρουσιάζω συγγραφείς και ενδιαφέροντα βιβλία στην εκπομπή. Έτσι μου δώσατε εσείς την ιδέα για το νέο κείμενο του blog μου.

Ένα βιβλίο που διάβασα πρόσφατα και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου μέχρι να το τελειώσω, είναι “Η Εξαφάνιση”, της Chevy Stevens, από τις εκδόσεις www.dioptra.gr. Είναι ένα θρίλερ γεμάτο ένταση και πρωτότυπη πλοκή.

Η Ανν Ο’ Σάλιβαν είναι μία τριανταδυάχρονη μεσίτρια ακινήτων, έξυπνη, πνευματώδης, καριερίστα, με καυστικό χιούμορ. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης ενός σπιτιού, πέφτει θύμα απαγωγής από έναν παράφρονα, ψυχαναγκαστικό εγκληματία.

Δεν θα σας πω περισσότερα γιατί αξίζει να το διαβάσετε. Η συγγραφέας, με γρήγορο ρυθμό, σε καθηλώνει μέχρι την τελευταία σελίδα. Έχει μελετήσει καλά την ψυχολογία των θυμάτων απαγωγής.

/

“Η Εξαφάνιση” μου έφερε στο μυαλό τη συγκλονιστική υπόθεση της αυστριακής Νατάσα Κάμπους. Εκείνη είχε απαχθεί όταν ήταν δέκα ετών και έζησε φυλακισμένη μέχρι τα 18 της, περνώντας ξυλοδαρμούς, ταπεινώσεις, εξευτελισμούς.

Ο μόνος λόγος για να μην το διαβάσετε είναι αν έχετε πολλές δουλειές αυτό το διάστημα. Θα σας … πάρει το μυαλό και θα τα αφήσετε όλα μέχρι να το τελειώσετε.

Να περνάτε όμορφα.

Φιλιά από Τάτι

© 2024 tlife.gr