Ανακάλυψα κρυμμένους θησαυρούς στο Μοναστηράκι

Είχα πολύ καιρό να πάω στο Μοναστηράκι. Δεν είχα δει την καινούρια πλατεία. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα.

Το πέτρινο πανέμορφο εκκλησάκι της Παναγιάς της Παντάνασσας, θαμμένο τόσα χρόνια πίσω από τα έργα ανάπλασης της πλατείας, φαίνεται σαν να έχει εμφανιστεί ξαφνικά και μαγικά!

Το καλαίσθητο πλακόστρωτο, αλλά και τα πιο σύγχρονα στοιχεία, παντρεύονται αρμονικά και αναδεικνύουν τον ιστορικό χώρο.

Μέσα σε λίγα λεπτά είχε αλλάξει η διάθεσή μου. Ο εκνευρισμός από την κίνηση και τις απεργιακές κινητοποιήσεις εξαφανίστηκε! Πήρα βαθιά ανάσα και σκέφτηκα ότι ζώντας σε μιά από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα και κυρίως το φόβο για το αύριο!

Είμαι σίγουρη, ότι πολλοί από σας νιώθετε φόβο και ανασφάλεια λόγω της οικονομικής κρίσης. Εκτιμώντας όμως τις απλές ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή να νιώσουμε χαρά, δεν θα πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Συνάντησα το φίλο μου και στυλίστα Βαγγέλη Μιχελή, που γνωρίζει όλες τις “τρύπες με τους κρυμμένους θησαυρούς”: Σανδάλια με 25€, βραχιόλια με 6€ και υπέροχα καφτάνια με 15€!

Γιατί πάνω από κάθε μόδα είναι το προσωπικό στιλ του καθενός. Και για να έχει κανείς στιλ, θα πρέπει να το υποστηρίζει, να το πιστεύει!

Ελάτε μαζί μου σε αυτή βόλτα. Έβγαλα για σας πολλές φωτογραφίες γιατί θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό που μπορεί να σου προσφέρει ένας απλός περίπατος, αλλά και τη χαρά του οικονομικού shopping!

Δοκιμάστε αυτή τη μοναδική βόλτα και θα με θυμηθείτε!

Τατιάνα

And More