Άτρωτη λόγω… αγάπης!

Τα πράγματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τόσο δύσκολα όσο είναι και στους περισσότερους τομείς της χώρας. Οι εργαζόμενοι ζουν κάτω από καθεστώς ανασφάλειας. Δεν ξέρουν αν αύριο θα έχουν δουλειά. Μεγάλα συγκροτήματα τύπου κλυδωνίζονται, απολύουν κόσμο, άλλα δεν πληρώνουν μισθούς για μήνες και κάποια αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Η τετραήμερη απεργία στα Μέσα ήταν απόρροια αυτής της κατάστασης.

Θέλω λοιπόν να σας πω ότι σας νιώθω όλους. Όχι μόνο τους συναδέλφους στα Μέσα αλλά και όλους εσάς που είστε σε απόγνωση, εσάς που δεν μπορείτε να ζήσετε την οικογένειά σας, όλους εσάς που βλέπετε τα όνειρά σας να γκρεμίζονται και το μέλλον σας άδειο.
Ένας τρόπος υπάρχει για να ξεπεράσετε αυτήν την κρίση. Η αγάπη. Η αγάπη της οικογένειάς σας, του συντρόφου σας, των φίλων σας.
Το σκεφτόμουν πολύ έντονα αυτές τις μέρες. Δεν εργάστηκα και μου δόθηκε η ευκαιρία να περάσω περισσότερες ώρες με τον άντρα μου και τα παιδιά μου. Η τρυφερότητα, η στοργή και η αγάπη που έχω εισπράξει τόσα χρόνια από το Νίκο και τα παιδιά, αισθάνομαι ότι με έχουν κάνει άτρωτη σε κάθε δυσκολία της ζωής. Ένα πράγμα θα μπορούσε μονό να με τσακίσει. Τα προβλήματα υγείας και η απώλεια. Τίποτε άλλο.
Σίγουρα λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που σας αγαπούν και τους αγαπάτε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει κανείς τις αντικειμενικές δυσκολίες αυτής της περιόδου. Ελάτε ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους σας και την οικογένειά σας. Περάστε χρόνο μαζί όπως περάσαμε εμείς αυτό το τετραήμερο. Πείτε τους σ’ αγαπώ. Σας γράφω διαρκώς για τη μαγική λέξη. Σας γράφω διαρκώς για την αγάπη. Γιατί μέσα από κάθε κρίση αυτό που μένει και ξεχωρίζει και λάμπει σαν διαμάντι είναι οι αληθινές αξίες και οι αληθινές σχέσεις. Μόνο αυτές αντέχουν μέσα στο χρόνο.
Κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους που έχουν χάσει τη δουλειά τους. Κουράγιο σε όλους αυτούς που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο. Κουράγιο σε όλους αυτούς που τρέμουν για το αύριο. Επενδύστε στην αγάπη και πάρτε δύναμη για να συνεχίσετε.
Φιλιά πολλά

Τατιάνα.

And More