” Αχ! Rihanna μας κακόμαθε η Beyonce.”

Ήταν μια υπέροχη συναυλία! Η Rihanna ήταν εξαιρετική και η διοργάνωση από την εταιρία Eleven άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρόβλημα ήταν δικό μου! Πήγα στη συναυλία με υπερπροσδοκία. Και γι’ αυτό φταίει η Beyonce!!! Η εμφάνιση της τελευταίας στο ΟΑΚΑ με είχε αφήσει άφωνη. Η μεγαλύτερη diva της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας δεν είχε παρουσιάσει μια απλή συναυλία αλλά ένα υπερθέαμα, ένα τεράστιο show με ξεχωριστή σκηνοθεσία, οπτικά εφέ, χορογραφίες, μπαλέτα, κοστούμια!!!

Φεύγοντας από τη συναυλία χθες συνάντησα τις αδελφές Μαγγίρα, με τις οποίες κάνω πάντα απίστευτο κέφι. “ Μετά την υπερπαραγωγή της Beyonce, τι να μας πει η Rihanna με τρεις μπότες” είπε η Μπέττυ και σκάσαμε στα γέλια. Κι έτσι είναι! Η 22χρονη τραγουδίστρια κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας το ίδιο γκρι φορμάκι και άλλαξε τρία ζευγάρια μπότες. Μου άρεσαν οι πρώτες. Σε χρώμα σoμόν, έφταναν μέχρι τη μέση του μηρού και οι κατακόκκινες σόλες, χαρακτηριστικό του βασιλιά των παπουτσιών Christian Louboutin, ξεχώριζαν όσο μακριά κι αν καθόσουν στην κερκίδα. Τη star της r’n’b’ πλαισίωσαν μόνο τέσσερις – πέντε χορευτές.

Θα μου πείτε ένας τραγουδιστής οφείλει να προσφέρει καλή μουσική και όχι θέαμα. Αυτό είναι αλήθεια! Η Rihanna ήταν καταπληκτική, έδωσε όλη της την ενέργεια πάνω στη σκηνή και η ποιότητα αυτού που ακούσαμε μας ικανοποίησε απόλυτα. Έλα όμως που αυτού του είδους οι τραγουδιστές μας έχουν κακομάθει με μεγάλα shows!

Μια από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν το τραγούδι Umbrella στο finale. Το κοινό άνοιξε τις χρωματιστές του ομπρέλες και μια βροχή από κόκκινο χαρτοπόλεμο έπεσε από ψηλά.

Επίσης να προσθέσω ότι προτιμώ χίλιες φορές το Καραϊσκάκη από το Ολυμπιακό Στάδιο. Το Καραϊσκάκη είναι πολιτισμός!

Το live ρεπορτάζ του TLIFE εύχομαι να σας ικανοποίησε όλους.

Πολλά φιλιά και μην ξεχνάτε ότι περιμένω πάντα τα σχόλιά σας.

Τατιάνα

Read More

And More