Backstage από τη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση του TLIFE!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου. Και εδώ στο TLIFE φορέσαμε τα γιορτινά μας για να σου ευχηθούμε, για να σε ευχαριστήσουμε που είσαι μέλος της παρέας μας καθημερινά, για να σου χαρίσουμε κάποια δωράκια -έτσι για το καλό-και φυσικά να σου δώσουμε ιδέες για τα δώρα που θα κάνεις στους αγαπημένους σου, με ένα μεγάλο αφιέρωμα που μπορείς να δεις κάνοντας “κλικ” εδώ.

Ένα “κλικ” του φωτογράφου είναι και οι φωτογραφίες που τελικά βλέπεις να δημοσιεύονται. Πίσω όμως από αυτό υπάρχει μια μεγάλη προετοιμασία και σε αυτήν θα σε ξεναγήσω σήμερα…



Ξεκινήσαμε πρωί. Στο ξενοδοχείο The Margi, η Ράνια Μπουντούρη έπιασε τα πινέλα της. Πρόκειται για μια πραγματικά ταλαντούχα και ικανή γυναίκα. Μια γλυκιά Θεσσαλονικιά και πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας την οποία και εμπιστεύονται πολλές κυρίες της showbiz για το μακιγιάζ τους.


Τη γνωρίζω καιρό. Κρατάει χρόνια αυτή η σχέση. Και πέρα από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της ως make up artist, που ξέρει καλά να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας και να την ομορφαίνει, την εκτιμώ και σαν άνθρωπο. Για την εντιμότητά της, το δυναμισμό της, τον επαγγελματισμό της, τη γενναιοδωρία της, γιατί κατάφερε να χτίσει μια πολύ επιτυχημένη εταιρία, τη Make Me Up, αν και η έδρα της είναι στη Θεσσαλονίκη.


Σίγουρα θα ξέρεις τα υπέροχα προϊόντα που χρησιμοποιεί όταν μακιγιάρει. Ξετρελαίνουν κάθε γυναίκα, όποιο κι αν είναι το στιλ της. Γιατί στην Make Me Up θα βρεις από girly και pin up brands, μέχρι επαγγελματικές παλέτες αλλά και glam προϊόντα που χρησιμοποιούν διεθνείς make up artists στις stars του Hollywood!


Κι αν το μακιγιάζ είναι η πρώτη… πινελιά, τα παπούτσια και τα κοσμήματα είναι πάντα η τελευταία. Αφού καταλήξουμε στο ρούχο που θα φορεθεί για τη λήψη, τα Christian Louboutin, τα Αquazzura εντυπωσιακά πέδιλα περιμένουν να συμπληρώσουν το outfit, που θα ολοκληρώσουν με τη λάμψη τους τα κοσμήματα από τον Imanoglou… Έτοιμη!

Τα φώτα έχουν στηθεί και όλα είναι έτοιμα για το πρώτο “κλικ” 😉

Φιλάκια,
Τατιάνα

And More