Backstage! Λίγο πριν βγω στην εκπομπή…

Μιας κι εδώ στο TLIFE είμαστε καλό παρεάκι, είπα να σας «βάλω» στην τρέλα του γραφείου μου στο Star. Πρέπει να είμαι η μοναδική που έχω μετατρέψει το γραφείο μου σε beauty room, dressing room, αίθουσα συσκέψεων αλλά και το καλύτερο μέρος για μοσχομυριστό καφέ!

Το μεγάλο χάος ξεκινά μιάμιση ώρα πριν την εκπομπή. Μέχρι εκείνη την ώρα τα πράγματα κυλούν πιο ήρεμα… μπροστά στον υπολογιστή, στο μοντάζ ή στα ατελείωτα τηλεφωνήματα.

Στις 14.00 όμως το γραφείο γεμίζει ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, καλλυντικά, σεσουάρ και βούρτσες.

Η Μαρία Μαρκαντωνάτου, η make up artist μου, που τη φωνάζω και Kimmidoll γιατί είναι ίδια με τις χαριτωμένες αυτές κούκλες, παλεύει να με μακιγιάρει την ώρα που συνήθως, γράφω, μιλάω στο τηλέφωνο, διαβάζω ή τρώω.

Η Ντίνα Τρούσσα, η hair stylist που επιμελείται τα μαλλιά, (μου κάνει ΚΑΙ ΒΑΦΗ μέσα στο γραφείο) προσπαθεί ταυτόχρονα με τη Μαρία να με χτενίσει.

Σηκώνομαι συνήθως κάθε τρία λεπτά ή κουνιέμαι ασταμάτητα. Είναι όμως προπονημένες σε… δύσκολες συνθήκες!

Η Χρύσα Παππούλη είναι βοηθός της στιλίστριάς μου, της Χρυσάνθης Θωμάτου. Κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Star σέρνοντας καλόγερους γεμάτους ρούχα ή κουβαλώντας δεκάδες τεράστιες τσάντες.

Είναι μινιόν και πολύ χαριτωμένη και πάντα απορώ πως τα καταφέρνει και κουβαλάει ένα ολόκληρο …μαγαζί επάνω της. Βέβαια όσο γλυκούλα είναι, άλλο τόσο δεν της ξεφεύγει τίποτε στιλιστικά! Η fashion police προσωποποιημένη.

Αυτό λοιπόν είναι το δικό μου συνεργείο αναστήλωσης. Άλλη μπαίνω στο κανάλι το πρωί, άλλη βγαίνω το μεσημέρι στο γυαλί…

Οι τελευταίες πινελιές είναι δικές μου… Μάσκαρα βάζω πάντα μόνη μου, καθώς και το περίγραμμα των χειλιών. Done!


Όπως βλέπετε η μεταμόρφωση έχει ολοκληρωθεί. Κατεβαίνουμε στο στούντιο που βρίσκεται στο πρώτο υπόγειο και σε λίγο το «Μίλα» θα βρίσκεται στον «αέρα».

Bonus track…

Κι επειδή συχνά με ρωτάτε για το βερνίκι νυχιών, αυτή τη φορά όπως βλέπετε το έχω σετάρει με τις αποχρώσεις των ρούχων μου. Essie 728, Little Brown Dress!

Φιλιά,
Τατιάνα

And More