» Εγώ, η TV και ο κώδικας Ντα Βίντσι! «

» Εγώ, η TV και ο κώδικας Ντα Βίντσι! « | tlife.gr
Είπα κι εγώ να σταματήσω λίγο από την τηλεόραση και να ξεκουραστώ για το καλοκαίρι και δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Από χθες χτυπάει το κινητό μου ασταμάτητα γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι αποφάσισα να φύγω λέει οριστικά από την τηλεόραση. Συγγνώμη παιδιά που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν θα απαλλαγείτε τόσο εύκολα από μένα… Από το Σεπτέμβρη θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά.
Αφορμή λέει για τις διαδόσεις στάθηκε το χθεσινό κείμενο του blog μου με τίτλο » Αντίο ΤV «. Είναι ένα κείμενο που μιλά για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση στην τηλεόραση, τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε και τους ακόμη πιο δύσκολους καιρούς που έρχονται. Μέσα στο κείμενο, που μπορείτε να διαβάσετε, λέω αντίο στην τηλεόραση για το καλοκαίρι. Ένα αντίο που κουβαλάει μεγάλη ανακούφιση. Πρώτον, γιατί κατάφερα να έχω μια καλή πορεία και αυτή τη σεζόν και δεύτερον, γιατί είμαι κι εγώ εργαζόμενη και νιώθω όπως όλοι όταν ξεκινάει η άδειά τους!!!
Αλίμονο όμως. Πίσω από το πολύ προσεχτικά γραμμένο κείμενό μου, κάποιοι… διέκριναν σιβυλλικό αντίο αποχώρησης, υπονοούμενα και κρυφά μηνύματα. Ούτε ο κώδικας Ντα Βίντσι να ήμουνα. Οι πρώτοι χρησμοί βγήκαν από τις σύγχρονες Πυθίες!!! Μου απέδωσαν ύπουλες, υποχθόνιες διαθέσεις, πρόθεση εκβιασμού του καναλιού με το οποίο συνεργάζομαι και πολλά άλλα.
Είμαι κατά τους σύγχρονους… σεναριογράφους της ενημέρωσης η πρωταγωνίστρια ενός σκοτεινού ψυχολογικού θρίλερ και στέλνω τα κωδικοποιημένα μηνύματά μου μέσω του internet. Εγώ όλο αυτό το έργο μάλλον για φαρσοκωμωδία το βλέπω!!!
Όλα τα χρόνια της μέχρι τώρα πορείας μου έχω αποδείξει ότι αν μη τι άλλο είμαι ειλικρινής. Αν έχω κάτι να πω το λέω ανοιχτά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μασάω… Αν ήθελα να πω κάτι λοιπόν τόσο σοβαρό, δεν θα το έκρυβα πίσω από τις γραμμές κάποιου σιβυλλικού κειμένου.
Ξεκινώ λοιπόν τις διακοπές μου και προς το ΠΑΡΟΝ -και μόνο ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- θα τα λέμε αποκλειστικά μέσω του λατρεμένου μου ΤLIFE.
Τατιάνα

READ more