Ένα Vintage Fashion Festival που δεν πρέπει να χάσεις

Vintage! Αγαπημένη λέξη των ψαγμένων fashionistas, φιλοσοφία…

Vintage σημαίνει διαχρονικότητα, επώνυμα κομμάτια που νίκησαν το χρόνο και η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη. Ρούχα και αξεσουάρ με θρυλικά λογότυπα ταξιδεύουν στο χρόνο κι έρχονται στο σήμερα δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα πραγματικά ιδιαίτερο item που θα ξεχωρίζει στην ντουλάπα μας.

Αγαπώ ιδιαίτερα τα vintage. Σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις επώνυμα κομμάτια σε προσιτές τιμές, προσδίδουν στιλ και σε κάνουν να ξεχωρίζεις φορώντας ρούχα με ιστορία.

Ένα Vintage Fashion Festival ξεκίνησε χθες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Έχοντας περάσει από τις fashion πόλεις της Ιταλίας, τη Νάπολη, τη Ρώμη, τη Βενετία, το Μιλάνο και τη Φλωρεντία ήρθε και στην πόλη μας για δεύτερη φορά.

Μια fashion εμπειρία, μια βόλτα στο χρόνο, μια ευκαιρία να ψωνίσεις επώνυμο και διαχρονικό στιλ. Kαι μια ευκαιρία να δεις από κοντά Chanel, Hermes, Lanvin, Yves Saint Laurent, Dior, Gucci, Emilio Pucci ρούχα και αξεσουάρ που έγραψαν ιστορία και άφησαν εποχή μιας και ο A.N.G.E.L.O., διάσημος συλλέκτης vintage κομματιών στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μας δίνει την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη συλλογή του “Timeless Style”.

Ένας μοναδικός συνδυασμός από λατρεμένα ρούχα και αξεσουάρ μαζί με φωτογραφίες διεθνών γυναικών όπως οι Jacqueline Kennedy Onassis, Grace Kelly, Katherine Hepburn.


Ήταν ένα όμορφο βράδυ και σας προτείνω να πάτε, να δείτε από κοντά αυτά τα θρυλικά ρούχα και αξεσουάρ ακόμα κι αν δεν ψωνίσετε. Να ψάξετε, να δοκιμάσετε, να απολαύσετε την εμπειρία του vintage…


Είχα τη χαρά να συμμετέχω στη δημοπρασία για μια συλλεκτική vintage Chanel τσάντα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, αλλά δεν αντιστάθηκα και στον πειρασμό να χαθώ μέσα στις κρεμάστρες… Κάπες, σακάκια, καπέλα, τσάντες, φορέματα, παλτό… Επώνυμοι θησαυροί θρυλικών οίκων με μεγάλη έκπτωση… Κι όπως κάθε γυναίκα πραγματικά εντυπωσιάστηκα!


Το Vintage Fashion Festival θα είναι εκεί, στον πρώτο όροφο του McArthurGlen μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Και νομίζω ότι πρέπει να πας…

Φιλιά,
Τατιάνα

Read More

And More