Ένα βράδυ στον …Πυρετό της Δόξας!

Στον …Πυρετό της Δόξας βρεθήκαμε με το Νίκο και τα παιδιά και ενθουσιαστήκαμε! Παρακολουθήσαμε το πολυσυζητημένο μιούζικαλ “Fame”, μια παράσταση που σας συστήνω ανεπιφύλαχτα.

/

Η απόδοση του ξένου βραβευμένου μιούζικαλ είναι καλή και η παραγωγή μεγάλη. Στην Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας, τριάντα έξι ηθοποιοί και χορευτές, με live ορχήστρα και εντυπωσιακά σκηνικά, προσφέρουν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.

Θα ξεκινήσω τις ερμηνείες από το Ντεμάκι μου που έλαμπε πάνω στη σκηνή. Υποδύεται την Κάρμεν, το κακό παιδί της σχολής, που είναι ζευγάρι με τον Σλόμο, (Ησαία Ματιάμπα). Τραγούδησε υπέροχα, χόρεψε καταπληκτικά και έπαιξε με απόλυτη φυσικότητα, γιατί η πρόζα δεν είναι κάτι που “το ‘χει” ένας τραγουδιστής απαραίτητα. Νομίζω έκανε πολύ καλά που συμμετείχε σε αυτήν την παράσταση στο ξεκίνημα της καριέρας της. Η νύχτα έχει λεφτά αλλά η τέχνη είναι στο θέατρο και σου γεμίζει την ψυχή.

/

Η Νάντια Μπουλέ είναι φωνάρα. Την άκουσα πρώτη φορά live και εντυπωσιάστηκα. Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχο και δείχνει να χαίρεται πολύ τη σκηνή! Ερμηνεύει το ρόλο της Σερίνα, που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικ (Κωσταντίνο Λάγκο).

Αυτό που ήταν επίσης αποκάλυψη, ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης στο ρόλο του δασκάλου χορού! Ειδικά στο σημείο που «σπάει» και συγκινείται αφηγούμενος πως αναγκάστηκε να σταματήσει το χορό λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.
Ξεχώρισα ακόμη την Αλέκα Κανελλίδου, που δεσπόζει στη σκηνή. Με μια κουβέντα, ένα λόγο, ένα νεύμα… Με όπλα την ωριμότητα και την εμπειρία της. Η ερμηνεία της στο solo είναι περιττό να κριθεί από εμένα!

Πολύ καλός ήταν και ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, στο ρόλο του χορευτή και …αλητάκου από τις υποβαθμισμένες συνοικίες της Νέας Υόρκης, που μέσω του χορού προσπαθεί να ξεφύγει από τη δύσκολη πραγματικότητα της ζωής του.

Φιλιά σε όλους και χρόνια πολλά,
Τατιάνα

And More