H πρεμιέρα του Dancing… Ό, τι καλύτερο!

Η πρεμιέρα του Dancing with the Stars είναι ό,τι καλύτερο είδαμε φέτος στην τηλεόραση. Ο Αντέννα κακά τα ψέματα… το έχει με τα shows!!! Έχει μια παράδοση και τους ανθρώπους που ξέρουν να στήνουν τέτοιες υπερπαραγωγές. Υπέροχα σκηνικά, εξαιρετική η διεύθυνση φωτογραφίας, πολύ καλή η σκηνοθεσία.

Μου άρεσε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Αυτή η λάμψη και η ομορφιά, σου κόβουν την ανάσα, σε καθηλώνουν. Φέτος, ήταν και πιο άνετη στην παρουσίαση και στιλιστικά πιο σωστή, χωρίς υπερβολές στο make up. Τα λίγα κιλάκια παραπάνω της πηγαίνουν πάρα πολύ. Έχει μια ηρεμία στην παρουσίαση που αποκτά κανείς μόνο με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση. Αν θα έκανα μια παρατήρηση είναι ότι πέραν των χαριτωμένων αστείων με το Γιάννη Λάτσιο, αναλώνεται κυρίως στο να μαλώνει τους κριτές για τη χαμηλή βαθμολογία γεγονός που γίνεται λίγο κουραστικό και κλισέ.

Η Νάντια Μπουλέ ήταν σαφώς η αποκάλυψη της χθεσινής βραδιάς. Χόρεψε καταπληκτικά, σαν επαγγελματίας και απέδειξε ότι είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που μπορεί να κάνει καριέρα όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο χώρο της μουσικής και του μιούζικαλ. Μπράβο της!

Μου άρεσε πολύ και η Ελεονώρα. Χόρεψε με δυναμισμό και εκφραστικότητα και πιστεύω ότι θα έχει μια πολύ καλή πορεία στο Dancing.

Ο Χρανιώτης απέδωσε αυτό που χρειάζεται ένα tango. Πάθος για τη ντάμα του και ανδρισμό. Με εντυπωσίασε.

Λύθηκα στα γέλια με τον Τρύφωνα. Τον περίμενα πως και πως. Είναι βέβαιο ότι θα γίνει η Μπεκατώρου του Dancing. Το νέο αγαπημένο media toy του κοινού. Καταρχήν, ο Τρύφωνας- καβαλιέρος ήταν το συντομότερο ανέκδοτο. Όταν τον είδα με το ύφος του μάτσο να καπνίζει πούρο στην πολυθρόνα, πέθανα!!! Πρέπει ωστόσο να ομολογήσω ότι ήταν καλός. Ερμήνευσε έναν… κόντρα ρόλο με επιτυχία. Αγαπημένη μου στιγμή, το χαστούκι!!! Εκεί του βγήκε κάτι σε Αλίκη και “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” αλλά στη συνέχεια επανήλθε στο ρόλο του καβαλιέρου. Τρυφωνάκο σε αγαπάμε!!!

Αγαπημένη στιγμή επίσης η Μαριέττα με σύζυγο, πεθερά, μάνα, αδελφό στο κοινό (αν ήταν και άλλοι συγγενείς, θα σας γελάσω). Θεά Μαριγώ Λαιμού με δηλώσεις τύπου ” η Μαριέττα έχει 300 sms από μένα” που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην υποψήφια, στρέφοντας το κοινό εναντίον. Η Μαριέττα ήταν πολύ γλυκιά και είχε πολύ ενθουσιασμό για την επιστροφή της στα Μedia. Φάνηκε ότι τα φώτα της δημοσιότητας και η τηλεόραση της είχαν λείψει και ότι δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που είναι φτιαγμένη για να κλειστεί στο σπίτι και να ασχολείται με τα οικοκυρικά.

Ο Γαλακτερός ήταν πολύ γλυκός και προστατευτικός με την ντάμα του και αυτό με κέρδισε. Προσπαθούσε να λυγίσει πολύ τα τεράστια πόδια του για να φτάσει κοντά στο ύψος της και είχε πολύ μεγαλύτερη πλαστικότητα απ’ ότι νόμιζα.

Αλήθεια τα δικά σας σχόλια ποια είναι;

Φιλιά σε όλους,
Τατιάνα

And More