Η καταλυτική δύναμη της αγάπης!

Χάρηκα πολύ όταν διάβασα στα μηνύματά σας, πως η δυνατή και υπέροχη σχέση που έχω με τον σύντροφό μου γίνεται πηγή έμπνευσης για σας. Μου άρεσε που κάποιες από εσάς παραδεχτήκατε ότι διαβάζοντας το προχθεσινό μου blog ρίξατε ένα βότσαλο στα ήρεμα νερά της δικής σας λίμνης και περάσατε πιο δυνατές ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σας.
Γι αυτό θα σας γράψω σήμερα για τη δύναμη της αγάπης. Η αγάπη είναι καταλυτική. Όταν νιώθεις ότι αγαπάς και αγαπιέσαι βαθιά, αληθινά, τότε νιώθεις δυνατός. Χωρίς να αλλάξει τίποτα γύρω σου τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Μπορεί να είσαι πανίσχυρος οικονομικά και να νιώθεις αδύναμος και ανασφαλής χωρίς αγάπη. Κι έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους ανθρώπους μέσα από τη δουλειά μου. Αντίθετα έχω δει ζευγάρια και οικογένειες που τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα αλλά αποπνέουν τη γαλήνη, τη δύναμη και την απολυτότητα της αγάπης.
Γι αυτό μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να το δείχνετε. Μην ξεχνάτε να το λέτε καθημερινά στους δικούς σας ανθρώπους. Στους γονείς σας, στον άντρα σας, στα παιδιά σας, στους φίλους σας. Μην ξεχνάτε να τους αγκαλιάζετε και να τους λέτε τη μαγική λέξη σ΄αγαπώ.
Σας μιλά ένας άνθρωπος που παίρνει και δίνει καθημερινά πολύ αγάπη. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ. Η αγάπη του άντρα μου και των παιδιών μου είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής μου. Πανάκεια για κάθε πρόβλημα αλλά και συνοδοιπόρος σε κάθε χαρά.
Η αγάπη όμως δεν είναι πάντα δεδομένη. Πρέπει και αυτή να την κατακτήσετε. Να παλέψετε γι αυτή. Να μην ξεχνάτε ποτέ την παντοδυναμία της,
Γι αυτό σήμερα που θα ξυπνήσετε το πρωί αν πείτε τη …μαγική λέξη να δείτε που η μέρα σας θα κυλήσει καλύτερα. Έτσι όπως η δική μου…

Φιλάκια σε όλους,

Τατιάνα

And More