Η μόδα προτείνει χρωματοθεραπεία!

Δεν συνηθίζω να φοράω έντονα χρώματα. Συνήθως δεν είναι η πρώτη μου επιλογή. Φέτος, όμως, το δοκίμασα. Και τον τελευταίο καιρό μάλιστα τα φόρεσα αρκετά. Είναι τελικά ένας ωραίος τρόπος να καθοδηγείς την ψυχολογία σου. Ένα έντονο χρώμα τελικά σου αλλάζει τη διάθεση.

Είναι δύσκολες μέρες. Περάσαμε σκληρό Χειμώνα. Και η μόδα έρχεται και μας κλείνει το μάτι. Πράσινα, ροζ, κίτρινα, τυρκουάζ, μπλε… Παστέλ ζαχαρωτές αποχρώσεις, πιο έντονες, ακόμα και φλούο φέρνουν την Άνοιξη και αποτελούν μια ανάσα στη βαριά ατμόσφαιρα που όλοι ζούμε.

Πολλές φορές το ντύσιμο ακολουθεί τη διάθεσή μας. Ανάλογα με το πως νιώθουμε επιλέγουμε και τα ρούχα που φοράμε. Μήπως όμως να το δοκιμάσεις κι ανάποδα; Μήπως να επιλέξεις κάτι χρωματιστό επειδή ακριβώς δεν νιώθεις και στα καλύτερά σου. Θα δεις. Αμέσως θα νιώσεις τη διαφορά. Φυσικά και δεν γίνονται θαύματα. Για ρούχα μιλάμε. Ένα χαμόγελο παραπάνω όμως θα το κερδίσεις. Μια νότα αισιοδοξίας θα σε αγγίξει.

Ίσως για αυτό η μόδα φέτος προτείνει τόσο πολύ χρώμα. Οι σχεδιαστές, λαμβάνοντας υπόψην τους το κλίμα που επικρατεί θέλησαν να αλλάξουν λίγο την εικόνα. Και τώρα που θα βγει ο ήλιος να γεμίσει η ζωή των γυναικών χρώμα -έστω και στιλιστικά. Που ξέρεις; Μπορεί να είναι μια καλή αρχή… να βάλεις το μαύρο για λίγο στην άκρη και να το ρίξεις στα κίτρινα, στα ροζ, στα πράσινα, στα θαλασσί, στα κόκκινα.
Να αφεθείς στη γλύκα των παστέλ αποχρώσεων και να προσπαθήσεις να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Εκεί στον καθρέφτη σου… Να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να του κλείσεις το μάτι!
Φιλιά,
Τατιάνα

And More