Κάνε δικό σου το σύνολο που φοράω με μεγάλη έκπτωση!

Το online shopping έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας-ευτυχώς. Είναι μεν το νέο trend, είναι όμως και κάτι πολύ πρακτικό και χρήσιμο ειδικά αν δουλεύεις πολλές ώρες, αν οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτεις για τον εαυτό σου λίγος. Όταν δεν προλαβαίνεις να βγεις στα μαγαζιά, όταν ο χρόνος που έχεις για να αφιερώσεις σε σένα είναι αργά τη νύχτα (που όλα είναι κλειστά), τότε ανοίγεις τον υπολογιστή σου ή το τάμπλετ σου και ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Σερφάρεις, χαζεύεις, διαλέγεις και με ένα “κλικ” αυτό που θέλεις έρχεται σπίτι σου. Είναι η νέα μου συνήθεια και από ό,τι βλέπω και δική σας.

Το tshopping.gr έχει κι άλλο ένα πλεονέκτημα. Τα ρούχα που θα βρεις είναι όλα από το εξωτερικό, που σημαίνει ότι δεν θα τα βρεις αλλού στην Ελλάδα. Ρούχα ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Το value for money που αναζητάμε όλες, εδώ ισχύει.

Το look που επέλεξα να φορέσω στην εκπομπή είναι και αυτό από το tshopping.gr. Pencil ασπρόμαυρη φούστα συνδυασμένη με ένα μαύρο σακάκι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Μπορείς να το κάνεις δικό σου και φυσικά να εκμεταλλευθείς τις εκπτώσεις (για λίγες ακόμα μέρες) ώστε να τα αποκτήσεις σε ακόμα καλύτερη τιμή.

/
Αν θέλεις να αποκτήσεις το σακάκι με 30% έκπτωση κάνε κλικ εδώ
Αν θέλεις τη φούστα με 30% έκπτωση κάνε κλικ εδώ

Styling tips

-Μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα φορέσεις όπως κι εγώ ή μπορείς να τα χωρίσεις, δημιουργώντας διαφορετικά look.

-Τόλμησε να πειραματιστείς και συνδύασε τη φούστα με ένα τοπ σε έντονο χρώμα και ένα ζευγάρι πέδιλα με straps ή και με ένα εμπριμέ (σε ασπρόμαυρο μοτίβο για safe αποτέλεσμα) τοπ και ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα σε έντονο χρώμα.

-Το σακάκι είναι ένα κομμάτι πασπαρτού που θα ταίριαζε τέλεια με μια ζιπ κιλότ ή cropped ολόσωμη φόρμα και ένα ζευγάρι platform sandals, που είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις για την ερχόμενη σεζόν. Μη διστάσεις, όμως, να το φορέσεις ακόμα και πάνω από το αγαπημένο σου maxi φόρεμα για μια ιδιαίτερη περίσταση.

-Φυσικά, το σακάκι -ιδανικό για την εποχή- είναι ό,τι πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να αναβαθμίσεις το τζιν σου και να δώσεις στο outfit αυτό το “κάτι” που θα το κάνει ξεχωριστό.

Αν θέλεις να κάνεις μια βόλτα και στα υπόλοιπα ρούχα όσο ακόμα έχει εκπτώσεις κάνε κλικ εδώ…

Φιλιά,
Τατιάνα

And More