Love it! Μια ολόσωμη φόρμα, ένα must have item για το καλοκαίρι με 65 ευρώ

Κάθε καλοκαίρι υπάρχει κάτι από τις τάσεις της μόδας που τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή μου. Φέτος αυτό το “κάτι” είναι οι ολόσωμες φόρμες ή jumpsuits.

Ένα κομμάτι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο outfit και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του προσθέσεις τα αξεσουάρ τα οποία και θα του δώσουν το ανάλογο ύφος.

Η ολόσωμη φόρμα που λάτρεψα και κέρδισε μια θέση στις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις είναι αυτή που φοράω. Την επέλεξα σε μαύρο. Σε ένα κλασικό χρώμα για να μπορώ να τη συνδυάζω με τα πάντα και κοστίζει μόνο 65 ευρώ.

Όπως θα έχεις καταλάβει αγαπώ ιδιαίτερα θα κομμάτια που συνδυάζουυν την πρακτικότητα με την όμορφη εμφάνιση. Δεν μου αρκεί κάτι να είναι απλά ωραίο. Θέλω να είναι και χρηστικό. Όπως αυτή η ολόσωμη φόρμα Innocent. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, είναι αέρινη και φαρδιά οπότε καλύπτει τις τυχόν ατέλειες και μπορεί να “παίξει” πολλούς ρόλους.

Μπορείς να τη φορέσεις το πρωί στο γραφείο με τα σανδάλια σου και το βράδυ αλλάζοντας απλά τα παπούτσια σου να βγεις για ένα ποτό χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από το σπίτι. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή ένα ζευγάρι πέδιλα -εξαρτάται από το στιλ σου και το που θα πας- αρκούν για να μεταμορφώσουν τη φόρμα από πρωινή σε βραδινή. Αν θέλεις προσθέτεις και μερικά αξεσουάρ.

Μπορείς να τη φορέσεις στο νησί. Να την πλαισιώσεις με ινδικά κοσμήματα και να έχεις ένα πραγματικά ιδιαίτερο και very stylish look. Μπορείς να τη φορέσεις σε ένα γάμο με εντυπωσιακά κοσμήματα. Ό, τι θέλεις μπορείς να την κάνεις, όπου θέλεις μπορείς να τη φορέσεις χρησιμοποιώντας την ικανότητα των αξεσουάρ. Το μαύρο χρώμα φυσικά βοηθάει πολύ.

Εγώ στην εκπομπή τη συνδύασα με ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα Tsakiris Mallas. Να είσαι σίγουρη όμως πως θα συνοδεύσει και τις πρωινές βόλτες μου και τις καλοκαιρινές αποδράσεις μου…

Αν θέλεις να την κάνεις κι εσύ δική σου κάνε “κλικ” εδώ

Αν θέλεις να αποκτήσεις τα παπούτσια κάνε “κλικ” εδώ

Φιλιά
Τατιάνα

And More