Με ρωτάτε για το βερνίκι νυχιών μου…

Συχνά με ρωτάτε ποιο είναι το βερνίκι που φοράω… Εκείνο που με την πρώτη ματιά μοιάζει πράσινο και όταν το φως πέσει πάνω του αποκτά χρυσές αντανακλάσεις!

Είναι το no 531 Peridot από τον οίκο Chanel, από τη χειμερινή collection ILLUSIONS D’OMBRES DE CHANEL. Μου αρέσει πολύ. Θυμίζει τα φτερά παγονιού κι όσο κι αν το φοράω δεν το βαριέμαι! Και ξέρεις γιατί; Γιατί ανάλογα με το φως αλλάζει χρώμα και δείχνει άλλο κάθε φορά. Και αυτό είναι το μυστικό: με εκπλήσσει κάθε μέρα!

Και μιας και μιλάμε για νύχια και για βερνίκια, θέλω να εκμεταλλευθώ την ευκαιρία και να σας δώσω και μερικές συμβουλές ομορφιάς για ωραία άκρα. Τα χέρια είναι πολύ σημαντικό να είναι περιποιημένα!

Έτσι, εκτός από ένα ενδιαφέρον μανόν…

-Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τα χέρια σας! Ένας καλός τρόπος για να μην τα αμελείτε είναι να έχετε μια ενυδατική κρέμα στο κομοδίνο σας και να απλώνετε κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο!

-Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ένα μανικιούρ θα σας πω πως… δεν υπάρχει λόγος! Μπορείτε και μόνες σας με λίγο practice. Αρκεί μια καλή λίμα και ένα ξυλάκι για να σπρώχνετε τα πετσάκια.

-Αν δεν έχετε χρόνο να τα βάψετε περάστε ένα γυαλιστικό. Θα μείνουν δυνατά και θα δείχνουν λαμπερά και περιποιημένα.

-Για τα πετσάκια το ελαιόλαδο λειτουργεί μια χαρά! Τα ενυδατώνει σε βάθος και δεν μπαίνεις και σε έξοδα!

Φιλάκια
Τατιάνα

And More