Μια τάση αρκεί να φέρει την ανατροπή… ακόμα και σε μένα!

Αχ αυτή η μόδα! Αυτές οι ανατροπές της και τα παιχνίδια της που σε κάνουν να αμφισβητείς τα κάποτε αυτονόητα…

Ναι, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ένα floral κι ένα animal print θα μπορούσαν να συνυπάρξουν και πόσω μάλλον πάνω μου. Η μόδα όμως προχωράει, αλλάζει, εξελίσσεται και σε βάζει στο παιχνίδι, ακόμα κι αν το παιχνίδι που παίζει είναι “αντικανονικό”. Και κάπως έτσι αλλάζεις κι εσύ, εξελίσσεσαι και φοράς τελικά πράγματα που κάποτε δεν θα σκεφτόσουν καν.

Ένα φλοράλ κιμονό με κρόσσσια συνδυάστηκε με ένα animal print τοπ, πάνω από ένα δερμάτινο παντελόνι. Ναι, αν τα φορούσα αυτά πριν κάποια χρόνια θα με έλεγαν τρελή. Κι αν κάποιος μου έλεγε ότι κάποτε όλα αυτά θα συνυπάρξουν σε ένα look, κι εγώ τρελό θα τον έλεγα. Κι όμως! Ποτέ μην λες ποτέ.

/

Γιατί η μόδα κάνει ακροβατικά και όπως φέτος προτείνει πράγματα που κάποτε θα έμοιαζαν αδιανόητα. Το να συνδυάζεις τα “ασυνδύαστα” πια είναι must. Διαφορετικά prints μεταξύ τους, διαφορετικά υλικά… Η μόδα προκαλεί τις στιλιστικές μας ικανότητες περισσότερο από ποτέ. Γίνεται αντισυμβατική και χρησιμοποιεί τη φαντασία σου. Και σιγά σιγά εξοικειώνεσαι. Δοκιμάζεις. Τολμάς. Ακόμα κι αν είσαι ένα συντηρητικός άνθρωπος στο ντύσιμό σου, όπως εγώ.

Όμως τα πράγματα αλλάζουν. Προχωράνε. Εξελίσσονται. Η μόδα είναι σειρήνα και σε μαγεύει. Κι όσο πιο πολύ την παρατηρείς τόσο περισσότερο την ερωτεύεσαι. Όσο περισσότερο έρχεσαι σε επαφή μαζί της τόσο πιο ανοιχτή είσαι στις τάσεις και στις προτάσεις της. Μέσα από το TLIFE ήρθα πιο κοντά της και άρχισα να απολαμβάνω το παιχνίδι της. Φαντασία, ανατροπές και αντισυμβατικό mix and match. Γιατί όχι; Το styling άλλωστε είναι μια ωραία καθημερινή πρόκληση και η μόδα φέτος μας επιτρέπει να σπάσουμε τους κανόνες και να αναμείξουμε διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα.
Εσύ; Θα το τολμήσεις;

Τατιάνα

And More