” Μήνυμα ελήφθη “

Ε λοιπόν διάβασα όλα σας τα σχόλια με προσοχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοήθησαν. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο. Μπορεί κάποιοι από σας να το δείτε με καχυποψία. Ωστόσο το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος των media είναι να χάσει την επαφή με την κοινωνία. Την κοινωνία πρέπει να την ακούμε και να την αισθανόμαστε!
Δεν είναι δύσκολο ξέρετε. Όταν δουλεύεις ατελείωτες ώρες και συναναστρέφεσαι συγκεκριμένους ανθρώπους, εύκολα μπαίνεις σε ένα κόσμο εντελώς εκτός πραγματικότητας. Έτσι δημιουργείται συχνά και το φαινόμενο της μιντιακής εσωστρέφειας. Πολλοί εργαζόμενοι στο χώρο των μέσων ασχολούνται αποκλειστικά με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Αποτέλεσμα, η κενότητα των θεμάτων και η διαρκής ενασχόληση με ανούσιες ειδήσεις και πρόσωπα.
Η γενικότερη αίσθηση που μου μεταφέρετε είναι ότι έχετε ανάγκη από περισσότερη ουσία, μεγαλύτερη εναλλαγή, αισιοδοξία, θετική σκέψη και λύσεις στα προβλήματά σας. Αυτή τη διάθεση έχω και εγώ είναι η αλήθεια. Θα λάβω υπόψη μου όλες σας τις παρατηρήσεις και τις ιδέες. Τόσο για το περιεχόμενο της εκπομπής όσο και για μένα την ίδια.
Η εκπομπή στο γαλλικό Canal+ που μου γράψατε μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να την δω.
Χαίρομαι που σας αρέσει το ΤLIFE γιατί τo λατρεύω. Όταν σας γράφω εδώ, νιώθω πολύ πιο ελεύθερη. Μου ζητάτε να βάλω μια στήλη για κινηματογράφο. Είστε μέσα στο μυαλό μου. Από τις 16 Σεπτεμβρίου θα έχουμε όλα τα κινηματογραφικά νέα και κριτικές για τις νέες ταινίες. Αργότερα θα ασχοληθούμε και με το θέατρο. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Το site θα εξελίσσεται σταδιακά καλύπτοντας ολοένα και περισσότερες ανάγκες σας.
Καμιά φορά διαμαρτύρεστε όταν δεν βλέπετε όλα τα σχόλιά σας αναρτημένα. Πολύ σύντομα μέχρι το τέλος Αυγούστου, θα χρησιμοποιήσουμε ένα νέο τρόπο για την ανάρτηση των σχολίων σας, που θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί.
Αυτά για σήμερα και περιμένω κι άλλα σχόλια. Δεν χορταίνω να τα διαβάζω.
Φιλιάααααα!!!
Τατιάνα

And More