Μυστικά και tips ομορφιάς για να προετοιμαστείς για το ρεβεγιόν!

Αγαπώ τις γιορτές γιατί είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσεις τους αγαπημένους σου, να μαζευτείς γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να απολαύσεις την οικογένειά σου. Αγαπώ όμως τις γιορτές και για έναν ακόμη λόγο: γιατί σου δίνουν το τέλειο άλλοθι να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, να του κάνεις το pampering που του στέρησες μια ολόκληρη χρονιά λόγω υποχρεώσεων και όχι μόνο για να εμφανιστείς στο ρεβεγιόν όμορφη και λαμπερή αλλά και για να θυμίσεις στον εαυτό σου πόσο σημαντικός είναι και πόσο τον αγαπάς.

Αυτές τις μέρες θέλουμε να είμαστε λαμπερές. Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θέλουμε να είμαστε στα πιο όμορφά μας και να μπούμε στον καινούριο χρόνο με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Σου έχω λοιπόν μερικά μυστικά ομορφιάς, μερικά beauty tips που θα σε βοηθήσουν να είσαι στα ρεβεγιόν φρέσκια, ξεκούραστη και κούκλα…

-Το πρωί του ρεβεγιόν πρόσθεσε αυτήν τη μικρή ιεροτελεστία: Σε ένα μπολ βάλε μερικά παγάκια. Περίμενε μέχρι να λιώσουν ελάχιστα και με αυτά πλύνε το πρόσωπό σου. Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά τους πόρους να κλείσουν και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή. Το συγκεκριμένο tip το έχω δει από τους Αγγέλους της Victoria Secret! Είναι ιδανικό να γίνεται καθημερινά, αλλά με δεδομένο ότι ο ελεύθερος χρόνος είναι… ανύπαρκτος, προσπάθησε να το κάνεις τουλάχιστον στις γιορτές -ως δώρο στον εαυτό σου.

-Μάσκα με υαλουρονικό οξύ: Αυτές οι sheet mask που είναι τάση στον κόσμο του beauty τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι σίγουρα πολύ… ινσταγκραμικές, αλλά και πολύ πρακτικές. Δεν χρειάζεται να λερώνεις τα χέρια σου: απλώς την ξεκολλάς από τη συσκευασία και την τοποθετείς στο πρόσωπο. Όσο για το υαλουρονικό οξύ, είναι ένα μαγικό και super ενυδατικό συστατικό που δίνει αυτό το plump και ξεκούραστο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

-Ένα ακόμη πολύ χρήσιμο και αποδοτικό tip είναι δύο κουτάλια στο ψυγείο: Ακούμπησέ τα για μερικά λεπτά κάτω από τα μάτια σου και οι σακούλες της κούρασης εξαφανίζονται!

-Φυσικά, όλα αυτά συνδυάζονται με ένα τέλειο bubble bath! Γιατί αν δεν βυθιστείς στην μπανιέρα σου εκείνη τη μέρα, τότε… πότε θα το κάνεις;

-Μετά το skincare, λοιπόν, το οποίο γίνεται με… zero budget (αν εξαιρέσεις τις μάσκες του υαλουρονικού οξέος) σειρά έχει το μακιγιάζ: Εμένα μου αρέσει να τονίζω τα μάτια μου με γήινες σκιές οι οποίες γράφουν πολύ πιο “μαλακά” σε σχέση με τις μαύρες και τις πιο σκούρες και να τοποθετώ λάμψεις: ψηλά στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια, στην κορυφή της μύτης, λίγο στο “V” των χειλιών και είμαι έτοιμη! Για μένα το ρεβεγιόν θέλει λάμψεις. Αν είσαι fan του κόκκινου κραγιόν, φρόντισε να κρατήσεις τα μάτια σου σε χαμηλούς τόνους. Οι υπερβολές δεν έχουν ποτέ θετικά αποτελέσματα.

-Και για το τέλος, τα μαλλιά: οτιδήποτε effortless και φυσικό είναι αγαπημένη επιλογή. Τα μαλλιά πρέπει να έχουν κίνηση. Τα πολύ στιλιζαρισμένα look περνούν το μήνυμα “μην αγγίζετε”! Δημιουργούν μια “απόσταση”. Και είναι γιορτές! Θέλουμε να είμαστε κοντά με τους αγαπημένους μας.

Να περάσετε όμορφα,
Τατιάνα

 

And More