Ο διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς- Μις Ελλάς 2012 φέτος στο TLIFE!

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και της Μις Ελλάς αποτελούσε πάντα ένα μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός, που εδώ και δεκαετίες φιλοξενούσε ο Αντέννα. Ένα γεγονός γεμάτο λάμψη, και νεανικά όνειρα για μια καρριέρα στο χώρο της μοδας και των μίντια.

Αυτό το beauty party λοιπόν, εκσύγχρονίζεται και περνά φέτος στο διαδίκτυο, όπως άλλωστε όλα τα σημαντικά γεγονότα από κάθε χώρο. Διοργανώνεται από τον κ. Βασίλη Πρεβελάκη, που έχει και τα δικαιώματα του διαγωνισμού στην Ελλάδα. Το Tlife ανέλαβε φέτος την αποκλειστική μετάδοση της βραδιάς.
Είκοσι νέα κορίτσια θα διαγωνιστούν διεκδικώντας τίτλους ομορφιάς, που θα τους ανοίξουν το δρόμο για μια καρριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ευκαιρίες που δίνονται είναι πολύτιμες ειδικά σε μια εποχή που ένας στους δυο νέους είναι άνεργος.
H Σταρ Ελλάς και η Μις Ελλάς θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους διαγωνισμούς Miss World και Miss Universe αντίστοιχα.
Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το μοναδικό κριτήριο επιλογής τους. Θα πρέπει να έχουν την ποιότητα να υποστηριξουν τον τίτλο που διεκδικούν. Τζένη Μπαλατσινού, Δούκισσα Νομικού, Μαριέττα Χρουσαλά, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουντζή, Εβελίνα Παπαντωνίου , Ειρήνη Σκλήβα και τόσες άλλες που φόρεσαν το στέμμα της ομορφιάς, δεν ήταν απλώς καλλίγραμμα κορίτσια. Είχαν προσωπικότητα και απέδειξαν ότι ο συνδυασμός ομορφιάς και καλλιέργειας είναι ακαταμάχητος.
Αν λοιπόν διαθέτετε τα προσόντα, η ηλικίας σας είναι από 16 έως 25 χρονών και έχετε ελληνική υπηκότητα, στείλτε την αίτηση συμμετοχής σας κάνοντας κλικ εδώ.
Προσοχή, στις προθεσμίες!!! Δεν έχετε πολλές μέρες για να το σκεφτείτε!
Φιλιά,
Τατιάνα

And More