Οι Χιονάτες, οι πεταλούδες και το OPA!

Το χθεσινό αποκριάτικο παρτάκι που παρακολούθησα στη ΝΕΤ δεν μπορώ να πω ότι με άφησε με μια γεύση ικανοποίησης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότερες χώρες πηγαίνουν στο διαγωνισμό της EUROVISION με τόσο άθλια τραγούδια.


Όσο
για το στιλιστικό καρναβαλάκι …δεν περιγράφεται. Κορίτσια ντυμένα από μικρές Ολλανδέζες μέχρι δέντρα και πεταλούδες, αγόρια που θα ήθελαν πολύ να είναι ντυμένα και αυτά πεταλούδες, Χιονάτες που έτρωγαν δηλητηριώδη μήλα και νύφες ρομπότ!!!


Βεβαία
πρέπει να ομολογήσω ότι το θέλω και το καρναβαλάκι μου στο song contest, αλλά αυτό το χθεσινό είχε ένα overdose!!!

Η Ελληνική συμμετοχή ήταν μακράν η καλύτερη. Το τραγούδι μας μου άρεσε τώρα ακόμη πιο πολύ – σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, η παρουσίασή του με ικανοποίησε και το styling ήταν εξαιρετικό.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ό, τι μπουζουκοφέρνει δεν με ενθουσιάζει… Και το OPA κουβαλάει λίγο από ελληνική μπουζουκλερί, γαρύφαλλο και Αλκαίος των 90ς. Μου αρέσει όμως περισσότερο από τα τραγούδια με τα οποία διαγωνίστηκε ο Ρουβάς. Έχει τουλάχιστον τη δική του προσωπικότητα και μια σφραγίδα ελληνική. Μπορώ να το τραγουδήσω!!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Είναι τραγούδι που αποπνέει δύναμη. Αντίθετα οι συμμετοχές του Σάκη ήταν με τραγούδια που αν δεν τα τραγουδούσε εκείνος, δεν θα τα πρόσεχε κανείς!!

Άσε που είμαστε μακράν όλα τα τελευταία χρόνια οι πιο καλόγουστοι της Ευρώπης!!! Τα φορέματα της Έλενας και της Καλομοίρας, ο Σάκης αλλά και φέτος ο Γιώργος ξεχώρισαν!!

Καλή επιτυχία λοιπόν στην ελληνική συμμετοχή και καλή διασκέδαση σε όλους εμάς. Γιατί κακά τα ψέματα η τηλεόραση στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε προσφέρει ψυχαγωγία και θέαμα στο σπίτι, χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ!!

Περιμένω τα σχόλιά σας! Πεθαίνω για τα μηνύματά σας. Γράψτε μου ποιο τραγούδι σας άρεσε.

Φιλιά,

Τατιάνα

And More