Ώρα για shopping! My Spring Wish List…

Κάθε γυναίκα νομίζω τέτοια εποχή ξετρελαίνεται με όλα αυτά τα καινούρια πράγματα που βλέπει γύρω της. Και ιδιαιτέρως τώρα, που ανοίγει ο καιρός, που τα πάντα στη μόδα γεμίζουν χρώματα. Ξέρω, είναι εύκολο να παρασυρθείς. Το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις -μια αγαπημένη μου συνήθεια- είναι να φτιάχνεις μια λίστα με το τι θέλεις φέτος. Τι σου λείπει; Τι έχεις ήδη; Τι θα μπορέσει να ανανεώσει το στιλ σου; Καταλήγεις και μετά ξεκινάς την αναζήτηση…

Η δική μου Wish List…

Ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες
/
Κίτρινες γόβες, 99 ευρώ (tshopping.gr)

Είναι τάση, δίνουν μια χαρούμενη πινελιά στο στιλ και μπορεί να έχουν έντονο χρώμα αλλά τελικά καταφέρνεις να τις συνδυάσεις με πολύ περισσότερα ρούχα από ότι πίστευες. Εγώ, διαλέγω κίτρινο…

Αν τις θέλεις κι εσύ κάνε “κλικ” εδώ

Ένα floral φόρεμα
/
Φόρεμα, 145 ευρώ (tshopping.gr)

Τα floral υπάρχουν σχεδόν πάντα στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά catwalks. Λουλούδια ίσον άνοιξη ίσον φέτος λέω να τα προτιμήσω σε ένα φόρεμα. Το μήκος midi φυσικά που όπως θα έχεις καταλάβει αγαπώ ιδιαιτέρως.

Αν το θέλεις κι εσύ κάνε “κλικ” εδώ

-Ένα maxi φόρεμα
/
Φόρεμα, 39€ (tshopping.gr)

Σε ψηλώνουν, σου δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας, μπορείς να τα συνδυάσεις με σανδάλια, με πλατφόρμες, να τα μεταμορφώσεις με διαφορετικά αξεσουάρ. Άνοιξη χωρίς μακρύ, αέρινο φόρεμα δεν γίνεται.

Αν σου αρέσουν κι εσένα τα maxi φορέματα κάνε “κλικ” εδώ

Μια μαρινιέρα
/
Μπλούζα, 21€ (tshopping.gr)

Είναι διαχρονική και μια αγορά που δεν μετανιώνεις. Η μαρινιέρα είναι κλασική πια και κάτι που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Τη φοράς με κάτι χρωματιστό ή με κάτι πιο γήινο ή με τζιν… με πολλά! Είναι το κομμάτι που δεν λείπει από την άνοιξή μου.

Αν θέλεις κι εσύ, κάνε “κλικ” εδώ

Ένα τζιν
/
Παντελόνι jean, 59€ (tshopping.gr)

Στη wish list μου υπάρχει φυσικά κι ένα τζιν. Ψηλόμεσο. Και καμπάνα -όχι πολύ, ίσα να δίνει αυτή την αίσθηση. Είναι η γραμμή που πρωταγωνιστεί στα jeans και πραγματικά δημιουργεί looks με ενδιαφέρον.

Αν σου αρέσει κι εσένα κάνε “κλικ” εδώ

And More